Aku Lah Penganggur. HAHA

Views
Assalamualaikum .
*sila jawab salam sy jika tidak anda akan mendapat petanda! HAHA.
Jaat kau nyahh! macam kau tu tuhan sey. heee. gurau babe.
Statement gue kali ni tak top mane ,Dan dan bersarang blog gue nie.Heyy! tak lama lagi
da kecut ler macam asam kecut terkecut melecut.Maklumlah da 2 week gue jadi penganggur
terhormat.Yes Aku Lah Penganggur. Para siswazah sedang cuti selamanya.Cayalah !!
Ingat wet pinjam meminjam harus dibayar. Aiyook! fening pale suda.Mana mau carilah.
Keje lah jawabnyer.
Ehemm, bnyak cantik gue tolong mk bapak gue di kedai makan sahaja.Agak banyak minta
keje tapi tapi takde rezeki.Sabar jerla kan.Serius bosan sey dok umah. Tak tahu nak wat pe.
Makan Tido la aku ingat.Tu yang menjadi kes badan naik.Walaweyy! tak sanggup ler gue.
Biarlah still maintain macam neelofa. Ahaii kemain perasan kau nok! Kang nty nak nek pelamin
roboh tak tentu pasai.Kesiannn.Huhh! frusttt nonggeng gue.
Sepanjang cuti nie buat la amal sket.Amal pe ek?Hahaii. Amal kemas mengemas di uma ler.
Jadi "housewifey" . Amcam de ciri ciri tak? Terbaikk la kau.Tengok tuan badan ler.Kata nak
jadi ppuan mithali. Ehem3!! nak terkeluaq isi peyut gue dgan kau berkata kata. Layannn..
Ok la takde bnde nak tulis at blog ni.Sejak habis blaja da mlas nk taip taip.Nak gentel gentel
plak.Opss! *laen macam jer ayat kau nie. AMARAN ! gentel gentel tak semestinya tuutt k.
Sila berpikiran rasional. Thanks you. Bubuii :)


1 comment: